جهش تولید | سه‌شنبه، ۷ بهمن ۱۳۹۹

مربای خلال پوست پرتقال - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مربای خلال پوست پرتقال

Loading the player...

مواد لازم :

خلال پوست پرتقال یا پوست نارنج تازه یک کیلوگرم , شکر 5/1 کیلوگرم , آب لیمو 2قاشق سوپ خوری .
طرزتهیه : ابتدا پوست پرتقال را جدا کنید وبدون آنکه قسمت سفید داخلی آن را بگیرید با کاردی تیز یا قیچی تمیز به شکل خلال خرد کنید در یک ظرف مناسب مقداری آب بریزید وروی آتش قرار دهید تازمانیکه بجوشد خلال را درون ظرف آب جوش ریخته وچند دقیقه بجوشانید .عمل جوشاندن را دوبار تکرار کنید تا خلال نرم شود بعد 24 ساعت آن را در ظرف حاوی آب سرد قرار دهید ، در این فاصله ی زمانی چندین بار آب آن را عوض نمایید وهربار آن را بچشید.اگر زیاد تلخ نبود ، برای طبخ آماده است .چون اگر بیش از اندازه در آب قرار دهیم عطر واسانس آن کم می شود در این مرحله شکر را به همراه 3لیوان آب بجوشانید وکف روی آن را بگیرید .خلال را به شهد اضافه نمائید .زمانیکه مربا قوام آمد ، در اواخر طبخ آب لیمو را اضافه کنید ، یکی دو جوش که زد از روی آتش بردارید .مربا را بعد از سرد شدن در شیشه دردار ریخته ودر جای خنک نگهداری کنید .می توانید به جای خلال نازک ، پوست این میوه را به شکل سه گوش کوچک که قاعده ی آن 3سانتی متر باشد ، ببرید یا آن را به شکل رول درآورید .به این طریق که پرتقال های پوست نازک را انتخاب کمی کنیم ، پوست آنها را به چهار قسمت ببرید قسمت سفیدی داخل پوست را کمی بگیرید وبگذارید یک روز بماند تا کمی نرم شود سپس پوست پرتقال ها را رول کنید ، بوسیله یک سوزن تمیز ونخ آن ها را یکی پشت سر دیگری مانند گردنبند به نخ می کشیم تا رول آنها باز نشود ، آنگاه مطابق دستور قبل تلخی پوست ها را بگیرید وآن را در شیره شکر بجوشانید .زمانیکه آماده شد واز حرارت برداشتید پس از خنک شدن نخ ها را می کشیم وبا کاردی تمیز رول ها را با فاصله یک سانتی متر حلفه حلفه ببرید ودر شیره مربا قرار دهید این نوع مربای پوست پرتقال یا نارنج علاوه بر طعم ومزه خوب شکل دلپسندی نیز دارد .


نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

کاری از :پوران حاجتی