جهش تولید | یک‌شنبه، ۹ آذر ۱۳۹۹

مربای بهار نارنج - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مربای بهار نارنج

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:  
- شکوفه های بهار نارنج 500 گرم
- شکر 750 گرم
- آب 3 پیمانه ( لیوان )
- جوهر لیمو 8/1 قاشق جایخوری
طرز تهیه :  
شکوفه ها را 3 بار بجوشانید و از صافی عبور دهید تا تلخی آن گرفته شود، آبش را می توانید نگه دارید و با یخ و شکر بنوشید ، برای آماده سازی مربا ، ابتدا شکر و آب را روی حرارت غلیظ کنید بعد از روی گاز بردارید تا خنک شود ، بهار نارنج را به آن اضافه نموده دوباره روی حرارت قرار دهید تا قوام آید در انتها جوهر لیمو را اضافه کنید و از روی گاز بردارید و مهلت دهید تا سرد شود سپس مربا را در شیشه های دردار ، و در جای خنک (یخچال ) نگهداری کنید ، می توانید شکوفه های بهار نارنج یا در کیسه های نایلونی داخل فریزر برای سال آینده نگهداری نمایید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی