جهش تولید | دوشنبه، ۱۸ اسفند ۱۳۹۹

مربای بالنگ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مربای بالنگ

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:  
-    بالنگ نیم کیلو گرم
-    مغز دانه هل 1 قاشق چای خوری
-    شکر 3 کیلو گرم
-    وانیل 2/1 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
-    ابتدا با کارد پوست موجی شکل و زردرنگ بالنگ را بگیرید و قسمت گوشته و سفید رنگ آن را با کارد گرفته و خرد کنید ، 12 ساعت در آب سرد قرار دهید تا نرم شود و سپس آن را سه بار با آب جوشانیده و آب را دور بریزید، در قابلمه ای شکر و مقدار مناسبی آب را بجوشانید تا قوام بیاید بعد بالنگ ها را در آن بپزید زمانی که مربا غلیظ شد وانیل را لحظه آخر اضافه نموده و از روی حرارت بردارید اگر از اسانس هل استفاده می کنید و یا از مغز هل برای معطر ساختن استفاده می کنید مغز هل را در پارچه ای گره زده و هنگام پخت در قابلمه بیندازید و سپس بیرون آورید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي