رونق تولید ملی | جمعه، ۹ اسفند ۱۳۹۸

مربای آلبالوی تر - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مربای آلبالوی تر

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:  
-    آلبالوی تازه یک کیلوگرم
-    شکر یک کیلوگرم
-    وانیل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه :
ابتدا هسته های آلبالو را با دست یا با هسته گیر بگیرید و داخل ظرفی بریزید شکر را روی سطح آلبالو ها بریزید،
در قابلمه را ببندید و فرصت دهید تا آلبالو به مدت حداقل 8 ساعت بماند و آب بیندازد ، سپس روی دمای گاز قرار دهید که روی مربا حباب های سفید ایجاد شد وانیل را اضافه کنید ، قاشق را درون قابلمه ی مربا قرار دهید اگر آب آن غلیظ بود قطرات مربا کند پایین افتاد و مربا حباب زد آماده است ، زمانیکه خنک شد در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید ، این مربا بسیار خوش رنگ و خوش طعم است.




نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي