جهش تولید | یک‌شنبه، ۹ آذر ۱۳۹۹

ماکارونی و گوشت سرخ کرده - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ماکارونی و گوشت سرخ کرده

Loading the player...

مواد لازم برای 4نفر :ماکارونی غنی شده 450 گرم – روغن بادام زمینی 1قاشق غذاخوری – سیر له شده 1حبه – پودر پنج ادویه 5/1 قاشق چای خوری – فیله گوشت بریده شده 500گرم – فلفل دلمه ای خرده شده 2عدد- سس قارچ 2قاشق غذاخوری – سویا سس 1قاشق غذاخوری – روغن کنجد 2قاشق غذاخوری – آرد ذرت 2قاشق غذاخوری – آب مرغ 15 پیمانه – پیازچه خرد شده 5عدد – کلم پیچ خرده شده 600گرم

طرز تهیه : ماکارونی ها را در یک ظرف نسوز حاوی آب جوش بریزید ، 3دقیقه بعد با یک چنگال ، ماکارونی را از هم جدا کنید .سپس آنها را آبکش کنید و نگه دارید .نصف روغن بادام زمینی را به داخل تابه داغی ریخته و سپس سیر وادویه جات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بوی آنها بلند شود بعد گوشت را به تابه اضافه کرده و با حرارت بالایی آن را بپزید تا کاملاً سرخ شود این مواد را از تابه خارج کنید .بقیه روغن بادام زمینی را در تابه گرم کنید و فلفل را هم به آن اضافه کنید و سرخ کنید .گوشت را به تابه برگردانید و سس قارچ ، سس سویا ، روغن کنجد وارد ذرت و آب مرغ را به تابه بیفزاید .ضمن حرارت مواد را آنقدر هم بزنید که مخلوط گوشت شروع به قل زدن و کمی سفت شود .

ماکارونی ها ، پیاز و کلم پیچی را نیز به ماهی تابه اضافه نموده و روی حرارت بالا آنها را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و تمام مواد گرم شوند .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی