ماکارونی نرم و خامه ای

موادلازم برای 4تا6نفر:
ماکارونی اسپاکتی 500گرم –سیب زمینی4قاچ شده 8عددمعادل 320گرم –فلفل قرمز دلمه ای 2عدد متوسط معادل 400گرم –ژامبون12برش معادل 120 گرم روغن زیتون 1قاشق غذاخوری –پیاز برش داده شده 1عدد بزرگ معادل 200گرم –سیر له شده 2حبه_کدوی سبز ورقه شده 2عد متوسط معادل 240گرم –خامه ترش 300ملیلی لیتر – شیر 4/1 پیمانه معادل 60 میلی لیتر-ریحان تازه خرد شده 1قاشق غذاخوری- آویشن تازه خرد شده 2قاشق چای خوری- پنیر پارمزان رنده شده 4/1 پیمانه معادل 20 گرم –پنیر پارمزان تکه تکه شده اضافی 25گرم 
طرزتهیه :
ماکارونی رادر قابلمه یادر ماهی تابه محتوی آب جوشان بریزید در ظرف را نبندید ، ماکارونی را بجوشانید تا کاملاً نرم شود سپس از صافی  عبور دهید وآب آن را خارج کنید سیب زمینی ها را با بخار یا در مایکروویو بپزید تا کاملاً نرم شوند آنها را خنک کنید .فلفل ها را به صورت نوارهای باریک ببرید .ژامبون ها را به صرت نوارهایی به قطر 1سانتی متر ببرید .سینی فر را چرب کنید نیمی از ژامبون ها را روی سینی گذاشته ودر فر کباب کنید تا برشته شود پس مهلت دهید تا خنک شود روغن را درون تابه گرم کنید .پیاز وسیر را در آن بریزید وتفت دهید تا پیاز نرم ود .سیب زمینی وکدو سبز را اضافه کرده وهم بزنید تا تفت بخورند وسیب زمینی ها سرخ وکدو نرم شود ژامبون های کباب نشدهوفلفل را همبریزید وتفت دهید تا گرم شوند نیمی از این مخلوط سبزیجات را از تابه خارج کنید وکنار بگذارید خامه ،شیر ، سبزیجات وپنیر رنده شده را در تابه بریزید ، ویا در باز مهلت دهید تا به مدت 2دقیقه آرام بجوشد .کنار گذاشته شده ، ژامبون کباب شده وپنیر پارمزان اضافی را تزئین .بهتر است این غذا را گرم سرو نموده ومیل کنید . 
 

گوینده:پوران حاجتی