جهش تولید | شنبه، ۱۵ آذر ۱۳۹۹

ماهی کلیکا در خمیر ( سوخاری شده ) - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ماهی کلیکا در خمیر ( سوخاری شده )


مواد لازم :
ماهی کلیکا 500 گرم پاک کرده و تمیز
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 لیوان
پگین پودر 1 قاشق غذاخوری
آرد 1 لیوان
نمک ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ کردن
برگ جعفری
حلقه هایی از نارنج تازه یا لیمو ترش تازه برای اطراف غذا

طرز تهیه :
ابتدا 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و کمی با قاشق هم بزنید تا زرده ها و سفیده ها با یکدیگر مخلوط شوند ، حالا شیر را هم اضافه کرده به همراه نمک ، فلفل و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع را هم اضافه کرده و با قاشق هم بزنید ، آرد و پگین پودر را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع یکنواختی بدست آید ، باید غلظت این مایع مانند ماست باشد حالا قابلمه ای را روی شعله اجاق گاز قرار دهید بهتر است از ظرفی دیواره بلند استفاده کنید که کوچک هم باشد ( مثل شیرداغ کن ) روغن مایع را درون ظرف بریزید و روی حرارت داغ کنید ماهی ها را تک تک داخل این سس سفیدی که درست کردید ، بیندازید سپس درآورده و درون روغن داغ سرخ کنید سپس در دیسی چیده و اطرافش را با برگ تازه جعفری و حلقه های نارنج و گوجه فرنگی تزیین کنید .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی