جهش تولید | شنبه، ۱۵ آذر ۱۳۹۹

ماهی مالاتا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ماهی مالاتا

Loading the player...

مواد لازم :

ماهی سفید شمال یا قزل آلا 1 عدد

نمک ، فلفل و سماق به مقدار لازم

طرز تهیه :

ماهی را کاملاً تمیز کرده و محتویات شکم آن را خارج نمایید ، شکم ماهی را کاملاً برش بزنی و کاملا ماهی را پهن کنید سپس نمک ، فلفل ، سماق را به طور یکنواخت روی دوطرف ماهی بپاشید ، سینی فر را چرب نموده و ماهی را درون آن قرار دهید ( می توانید از تابه دو طرفه هم برای پخت استفاده کنید ) سینی آماده شده به مدت یک ساعت درون فر قرار می گیرد تا ماهی مالاتا آماده شده و بپزد . در گذشته که گاهی دسترسی به فر امکان پذیر نبود مردم پخت این ماهی را بوسیله قرار دادن آن کنار تنور نانوایی خانگی یا نانوایی های بزرگ البته با کسب اجازه از نانوا پخت می نمودند.

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی.