حمایت از کالای ایرانی | شنبه، ۲۴ آذر ۱۳۹۷

ماهی فسنجان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ماهی فسنجان

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

-      گردوی آسیاب شده 1 کیلوگرم

-      آب غوره یا رب انار ترش کمی

-      ماهی سفید بزرگ یا ماهی آزاد 1 عدد

-      روغن برای سرخ کردن کمی

-      نمک ، فلفل و زردجوبه و گلپر به میزان لازم

طرز تهیه :  ابتدای گردوی آسیاب شده را به همراه زردجوبه ، فلفل، 3 لیوان آب با حرارت کم بپزید در حین تغلیظ شدن گردو نمک ، رب انار یا آب غوره را اضافه کنید تا به روغن بیفتد ، ماهی را پاک کرده قطعه قطعه کنید و در تابه با روغن از هر دو طرف سرخ کنید . ماهی های سرخ شده را در ظرف کباب خوری بچینید روش گلپر بپاشید بعد گردوی آماده و به روغن افتاده را رویش بریزید خورش ماهی فسنجان شما آماده است با پلوی زعفرانی و پیاز و تربچه یا هر چاشنی محلی دلخواه سرو نمایید و نوش جان کنید .

 

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی