ماهی دبیجا - نمایش محتوای تولیدات ویژه
ماهی دبیجا
مواد لازم :
ماهی سفید شمال به تعداد دلخواه
برنج پخته شده برای سرو با ماهی به تعداد نفرات
روغن برای سرخ کردن به اندازه لازم
نمک ، فلفل ، زردچوبه کمی
آب نارنج تازه برای چاشنی و مصرف با ماهی ، پیاز و حلقه های گوجه فرنگی و جعفری تازه برای تزیین اطراف دیس ماهی کمی
طرز تهیه :
ابتدا باید به این نکته توجه داشته باشید که از ماهی تازه خریداری نمایید زیرا تازه بودن سبب خوشمزگی و سلامتی خواهد بود ، نشانه های سلامت یک ماهی برجستگی چشم ها سفت بودن گوشت ماهی قرمز بودن آبشش های ماهی ، دیر کنده شدن فلس ها و فاقد بوی بدن بودن و خیلی چیزهای دیگر است که من بطور خلاصه به نکات اشاره نموده ام پس از خرید ماهی و پاک کردن و شستن آن را به قطعات متناسب خرد کنید ( مثلاً 8 قطعه ) سپس درون تابه ای که روغن ، کمی نمک ، زردچوبه ریخته اید ماهی ها را از هر دو طرف سرخ کنید در دیسی بچینید و اطراف آن را با حلقه های گوجه فرنگی ، نارنج ، حلقه های پیاز و جعفری تزیین کرده و با پلو سرو کنید بهتر است کمی آب نارنج تازه هنگام سرو روی ماهی بپاشید .
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : آشپزی
مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی