جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

ماهی دبیجا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ماهی دبیجا

مواد لازم :

ماهی سفید شمال به تعداد دلخواه

برنج پخته شده برای سرو با ماهی به تعداد نفرات

روغن برای سرخ کردن به اندازه لازم

نمک ، فلفل ، زردچوبه کمی

آب نارنج تازه برای چاشنی و مصرف با ماهی ، پیاز و حلقه های گوجه فرنگی و جعفری تازه برای تزیین اطراف دیس ماهی کمی

طرز تهیه :

ابتدا باید به این نکته توجه داشته باشید که از ماهی تازه خریداری نمایید زیرا تازه بودن سبب خوشمزگی و سلامتی خواهد بود ، نشانه های سلامت یک ماهی برجستگی چشم ها سفت بودن گوشت ماهی قرمز بودن آبشش های ماهی ، دیر کنده شدن فلس ها و فاقد بوی بدن بودن و خیلی چیزهای دیگر است که من بطور خلاصه به نکات اشاره نموده ام پس از خرید ماهی و پاک کردن و شستن آن را به قطعات متناسب خرد کنید ( مثلاً 8 قطعه ) سپس درون تابه ای که روغن ، کمی نمک ، زردچوبه ریخته اید ماهی ها را از هر دو طرف سرخ کنید در دیسی بچینید  و اطراف آن را با حلقه های گوجه فرنگی ، نارنج ، حلقه های پیاز و جعفری تزیین کرده و با پلو سرو کنید بهتر است کمی آب نارنج تازه هنگام سرو روی ماهی بپاشید .

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی