رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

مانی پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مانی پلو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:
برنج 4پيمانه
لپه خيس شده از قبل وپخته 1پيمانه
کشمش پلويي (تفت داده شده با روغن )250گرم
زرشک پلويي تفت داده شده با روغن 100گرم
زعفران به مقدار لازم
فيله گوساله گوسفند يا بوقلمون 500گرم
رشته پلويي 250گرم
پياز داغ نگيني خرد شده 3الي 4قاشق سوپ خوري
نمک ،فلفل فزردچوبه به مقدار لازم
زيره سياه1قاشق چاي خوري پودر شده
مواد لازم براي ته ديگ :
زعفران 1قاشق چاي خوري
ماست 1ليوان
زرده تخم مرغ 1عدد
طرزتهيه :
پياز را به صورت نگيني خرد نموده وبا زردچوبه ،کمي نمک وفلفل تفت دهيد سپس گوشت را تکه تکه کرده وبه پياز اضافه کنيد وهم بزنيد پس از مدتي تفت دادت 3ليوان آب به گوشت اضافه کنيد تا بپزد. برنج را از 3ساعت قبل شسته ودر آب سرد بخيسانيد سپس روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد 5دقيقه قبل از آنکه کاملاً براي آبکش شود رشته پلويي ولپه پخته شده را اضافه کنيد وبعد از 5دقيقه از صافي عبور دهيد وآبکش نماييد .در ظرف ديگري ماست ،زعفران وزرده تخم مرغ وکمي نمک را ترکيب کرده 2کفگير از اين برنج را اضافه وسپس مخلوط کنيد .کف قابلمه را روغن ريخته وداغ کنيد واين مخلوط را کف قابلمه بريزيد بقيه برنج را روي آن بريزيد .هنگامي که برنج دم کشيد روي آن زعفران دم کرده بريزيد .هنگام کشيدن برنج در ديس ، يک لايه برنج فيک لايه گوشت با کشمش و زرشک تفت داده شده ريخته ولابه لا بکشيد ، در آخر برنج ساده زعفراني بريزيد وبا کشمش  و زرشک تزيين کنيد .
گوینده:پوران حاجتی