جهش تولید | چهارشنبه، ۱۲ آذر ۱۳۹۹

مارمالاد کیوی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مارمالاد کیوی

مواد لازم :
کیوی یک و نیم کیلوگرم
شکر 440 گرم
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
ژلاتین 1 برگ
طرز تهیه :
کیوی ها را پوست کنید و درون مخلوط کن له کنید شکر را رویش بریزید مدتی به همان حال نگهدارید سپس روی حرارت گاز بپزید در آخر ژلاتین را با کمی آب جوش حل کرده به همراه آب لیمو را بریزید و بعد از چند جوش حرارت را خاموش کنید زمانی که خنک شد در ظرف شیشه ای در بسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید .



نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع: آشپزی