جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

مارمالاد لیموترش و زنجفیل - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مارمالاد لیموترش و زنجفیل

Loading the player...
مواد لازم :
لیموترش بزرگ وتازه 3عدد- آب 4ونیم پیمانه – شکر 5پیمانه – زنجفیل 4ونیم قاشق چای خوری
طرزتهیه :
لیموترش ها را به صورت حلقه های 5/1 میلی متری برش بزنید وبه همراه آب به مدت یک شب تا صبح قرار دهید .پس از زمان سپری شده داخل قابلمه نچسبی بریزید وروی شعله ی زیاد بجوش آورید .( توجه داشته باشد که لیموترش ها هسته نداشته باشند ) پس از جوش آمدن ، شعله را کم کنید ومهلت دهید تا آرام بجوشد .در قابلمه را بگذارید وبه مدت 1 ساعت آن را بپزید ، تا زمانی که پوست لیمونرم شود سپس از روی حرارت بردارید .پوست آن را در آورید مخلوط را در کاسه ای بریزید ودقیقاً به همان اندازه شکر اضافه کنید وآن را هم بزنید ودوباره به قابلمه برگردانید .قابلمه را روی شعله کم قرار دهید وهم بزنید تا شکر خوب حل شود .شعله را زیاد کنید تا به دمای جوش برسد وبدوت هم زدن بگذارید برای 10 الی 15 دقیقه بپزد یا زمانی که اگر یک قاشق از آن را روی یک سطح سرد بریزید وا نرود ، قابلمه را از روی شعله بردارید وزنجفیل را اضافه کنید .مارمالاد را در ظرف های دردار بریزید وحتماً در یخچال نگهداری کنید از این مارمالاد شما می توانید برای مصرف با انواع کیک ، لایه های  میانی کیک ، شیرینی های خشک مارمالادی ، نان های سوخاری وتست وغیره ... استفاده نمایید .امروزه برخی از کارخانجات برای غلظت مارمالاد به هنگام تهیه از ورقه های ژلاتین استفاده می کنند .تا به غلظت وبراقیت مارمالاد بیفزاید.
گوینده:پوران حاجتی