جهش تولید | جمعه، ۷ آذر ۱۳۹۹

مارمالاد سیب - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مارمالاد سیب

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

 

مواد لازم:

-      سیب درختی 2 کیلو گرم

-      شکر 1 کیلوگرم

-      ژلاتین 2 ورق

-      آب لیمو 2 قاشق

طرز تهیه :

سیب را با 3 لیوان بپزید (باید پوستش را اول بگیرید) بعد از صافی عبور دهید و چرخ کنید با شکر مخلوط کنید و 2 ساعت   کنار بگذارید تا بماند ، ژلاتین را با آب جوش هم بزنید تا حل شود سپس با سیب بجوشانید وقتی آماده شد از روی حرارت بردارید تا خنک شود ، در شیشه های در دار و در یخچال نگهداری کنید ، از مارمالاد برای شیرینی ها و لای کیک ها استفاده می شود .

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي