لونگی ماهی - نمایش محتوای تولیدات ویژه
لونگی ماهی
لونگی ماهی
Loading the player...
مواد لازم :
ماهی سفید 1 عدد
مغز گردو آسیاب شده 150 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
رب ازگیل کمی
رب گوجه فرنگی کمی
نمک ، فلفل دارچین به میزان دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا فلس ماهی را گرفته شکم ماهی را خالی کنید و ماهی را تمیز بشویید سپس رب ازگیل و رب گوجه فرنگی را به تمامی سطح ماهی بمالید و به مدت 5 الی6 ساعت در یخچال قرار دهید ، پس از مدت زمان سپری شده ، در ظرفی گردوی اسیاب شده ، سبزی های معطر و محلی شامل (نعناع ، پونه ، گشنیز ، رب اناز ، رب ازگیل ، نمک ، فلفل و دارچین و تفاله پیاز ( پیاز رنده شده و آب گرفته شده) را ریخته با قاشق مخلوط کنید و درون شکم ماهی را با این مایه آماده شده پر کنید و با سورن و نخی تمیز ( نخ کوک ) آن را بدوزید و سپس درون فر با حرارت 350 بپزید.
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : آشپزی
مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی