جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

لوبیا پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

لوبیا پلو

Loading the player...

مواد لازم : برنج 4پیمانه – لوبیا سبز خرد شده 500گرم – گوشت خورشتی 300گرم – رب گوجه فرنگی 4قاشق غذاخوری –پیازداغ 4قاشق غذاخوری – نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم – زعفران – آبکرده ودم کرده 4قاشق غذاخوری – روغن یا کرده آبکرده 2قاشق غذاخوری – دارچین در صورت تمایل کمی

طرز تهیه : ابتدا برنج را حداقل از 2ساعت قبل شسته وبا آب سرد بخیسانید .گوشت را خرد کرده وبا مقدای روغن ، زردچوبه ونمک تفت دهید سپس پیاز داغ ولوبیای خرد شده ودر انتها رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید وهم بزنید تا رنگ مطلوبی بدست آید اگر نیاز بود نصف فنجان آب به این مایه پلو اضافه کنید وپس از پخت وتبخیر آب کمی فلفل هم رویش بپاشید .کسانی که تمایل به عطر دارچین در این پلو مخلوطی دارند می توانند مقداری پودر دارچین هم روی این مایه پلو بپاشند واز روی حرارت بردارند .برنج را روی حرارت گاز قرار دهید تا کف کند پس از صافی عبور دهید وآبکش کنید ته قابلمه مقداری روغن وزعفران را روی برنج بدهید وبا حرارت ملایم پلو را دم کنید پس از دم کشیدن می توانیداین لوبیا پلوی معطر وخوشمزه را سرو نموده ونوش جان کنید .لوبیا پلو از غذاهای منحصر به فرد خانواده های ایرانی است که طرفداران بسیاری در تمامی گروههای سنتی را دارد .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

کاری از :پوران حاجتی