جهش تولید | پنج‌شنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۹

لازانیا گیاهی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

لازانیا گیاهی

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه سس ( مایه لازانیا ):

روغن زیتون 3/2 پیمانه – ادویه آنغوره 4/1 قاشق چای خوری – ریحان تازه وخرد شده یک ونیم پیمانه –آویشن خشک 4قاشق چای خوری – گلپر 4قاشق چای خوری – برگ بو 2عدد- پودر فلفل سیاه 4 قاشق چای خوری – بادمجان قلمی ومتوسط که به صورت مکعبی ونیم سانتی خرد کرده اید 1عدد – فلفل دلمه ای متوسط که با تکه های چهارگوش 1سانتی خرد کرده اید 3عدد در سه رنگ –گوجه فرنگی متوسط ، پوست گرفته وبه قطعات 5/2 سانتی خرد شده 24 عدد – زیتون سیاه یا زیتون سبز هسته گرفته وخرد شده 3/2 پیمانه – رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری – نمک کمی – شکر 4 قاشق چایخوری – جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری

طرزتهیه سس :درون تابه ای بزرگ ، روغن زیتون را با حرارت متوسط گرم کنید، ادویه آنغوره را اضافه کنید وپس از 1 الی دو ثانیه ریحان تازه ، آویشن ، گلپر ،برگ بو وفلفل سیاه را چند ثانیه تفت دهید سپس مابقی مواد را که برای سس آماده کرده اید وخرد نموده اید اضافه کنید وهمه را روی حرارت متوسط هم بزنید زمانیکه گوجه فرنگی کاملاً نرم شد وسس لازانیا غلیظ شد رب گوجه فرنگی را هم اضافه نمایید در انتها نمک ، شکر وجعفری خرد شده را هم اضافه نماید وپس از چند ثانیه که خوش رنگ شد از روی حرارت بردارید .

موادلازم برای تهیه سس سفید :

کره آب شده 3/2 پیمانه – پودر جوز هندی 1قاشق چایخوری – پودر فلفل سیاه 2قاشق چای خوری – آرد سفید الک شده 3/2 پیمانه – شیر گرم 6پیمانه

طرزتهیه سس سفید کره را دروت قابلمه با حرارت ملایم داغ کنید ، پودر جوز هندی ، فلفل سیاه وارد را درون کره به مدت 30دقیقه تفت بدهید تا کمی تیره ورنگ شود کم کم شیر را در حال هم زدن به آن اضافه کنید تا سس نرمی بدست آید ، مهلت دهید تا آرام بجوشد تا زمانیکه مانند فرنی غلیظ شود

 

طرزتهیه لازانیا :

ابتدا درون قابلمه ای آب ریخته وروی حرارت قرار دهید پس از جوشیدن اسفناج را درون آب جوش بریزید ، ( 3الی 4دقیقه ) کافی است در قابلمه دیگر آب بجوشانید کمی نمک و 1قاشق روغن اضافه کنید ، لازانیا را به آن اضافه کنید وقتی نرم شد ، آبکشی کنید.

سپس آب ولرم را رویش بریزید پنیر سفید و پنیر پیتزا را درون کاسه ای با هم مخلوط کنید اسفناج سپس سس گوجه لازانیا وسس سفیدی را که اماده کرده بودید به سه بخش تقسیم کنید اسفناج وپنیرهای رنده شده را هم به دو بخش و ورقه های لازانیا را به 5 بخش تقسیم نمایید .

ظرف مناسب لازانیا را کنار دستتان قرار دهید 3/1 سس گوجه را کف ظرف پخش کنید ، روی آن به ترتیب 5/1 ورقه های لازانیا ،3/1سس سفید ،5/1 لازانیا ، 2/1 اسفناج و2/1 پنیرهای رنده شده را بریزید این روند را دوبار دیکر تکرار کنید ودر پایان سس سفید در فر داغ را روی تمامی سطح مواد بریزید وپهن کنید 4/1 پیمانه پنیر پیتزا را رویش بریزید وسپس در فر داغ در دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید باری 30الی 45 دقیقه تا زمانی که روی  آن به رنگ طلایی درآید پس از پخت بهتر است 1ساعت بماند تا خمیر لازانیا کمی ترد شود سپس به قطعات مربع بریده ومیل کنید .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی