جهش تولید | چهارشنبه، ۱ بهمن ۱۳۹۹

لازانیای قارچ و سبزیجات - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

لازانیای قارچ و سبزیجات

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:  
-    ورقه لازانیا 6 عدد
-    فلفل دلمه ای رنگی در دو رنگ 2 عدد
-    ساقه کرفس 200 گرم
-    قارچ 250 گرم
-    گل کلم 200 گرم
-    هویج 2 عدد
-    سس سفید یک لیوان
-    پنیر پیتزا 400 گرم
-    پودر آویشن 1 قاشق غذا خوری
-    روغن کمی
-    نمک ، فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
آب را به اندازه 1 لیوان داخل قابلمه بجوشانید 2 قاشق روغن و 1 قاشق نمک به آن جوش اضافه نموده لازانیا را اضافه کرده و بپزید زمانیکه نرم شد شد از صافی عبور دهید و رویش آب سرد بریزید روی پارچه ی تمیز و صاف پهن کنید ، قارچ ورقه ورقه شده را درون تابه با روغن تفت دهید ، فلفل دلمه ای رنگی و خلالی خرد شده را هم به همراه ساقه های کرفس خرد شده و هویج خرد شده در تابه تفت دهید ، نمک و فلفل و آویشن به آن بپاشید . کف ظرفی نسوز پیرکس را چرب کنید ، یک ورق لازانیا بچینید ، مقداری از مواد آماده ی مخلوط را روی آن بریزید بعد پنیر پیتزای رنده شده و سس بریزید این عمل را به ترتیب تا زمانی که ورقه های لازانیا و مواد تمام شود انجام دهید ، ابتدا و انتهای مواد باید لازانیا قرار گیرد ، روی ظرف را با کاغذ آلومینیوم پوشانیده و بمدت 45 دقیقه با حرارت 175 درجه ی سانتیگراد بپزید .  



نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي