جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

لازانیای اسفناج و ژامبون - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

لازانیای اسفناج و ژامبون

Loading the player...


مواد لازم :
لازانیا 1 بسته
اسفناج خرد شده 400 گرم
پیاز خلال شده 2 عدد
ژامبون مرغ مربعی خرد شده 250 گرم
شیر 2 لیوان
ارد 3 قاشق غذا خوری
کره 70 گرم
پنیر پیتزا ، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : آرد و کره را با هم سرخ کنید . بعد شیر را بریزید تا به غلظت برسد و حباب بزند. پیاز را با ژامبون ، نمک و فلفل تفت دهید . بعد اسفناج را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا اسفناج نرم شود. مایه حاصل را در ظرف پیرکس لابه لای لازانیای پخته و ابکش کرده بریزید ، روی آخرین لایه کمی پنیر پیتزا بریزید. بعد ظرف را داخل فر یا ماکروفر قرار دهید. دمای فر 160 درجه و مدت طبخ 30 دقیقه است و در مایکروفر با قدرت 100 و 2 الی 10 دقیقه برای طبخ آن کافی است.

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

کاری از :پوران حاجتی