جهش تولید | چهارشنبه، ۷ آبان ۱۳۹۹

قینقا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

قینقا

Loading the player...

 

قینقا از جمله غذاهایی است که مردم گیلان معمولاً در هنگام سحر ماه مبارک رمضان با کته میل می کنند .

مواد لازم :

تخم مرغ یا تخم اردک محلی 4 عدد

شکر کمی

ادویه و نمک به میزان دلخواه

روغن یا کره محلی کمی

کته برای مصرف با این غذا به تعداد نفرات

 

طرز تهیه :

کره یا روغن را درون تابه بریزید وقتی گرم شد تخم مرغ ها یا تخم اردک ها را درون تابه بشکنید و نیمرو کنید سپس روی سطح تخم مرغ ادویه و شکر بپاشید و با کته آن را میل کنید .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :فرهنگ و آداب و رسوم

کاری از :پوران حاجتی