قینقا - نمایش محتوای تولیدات ویژه
قینقا
قینقا
Loading the player...
قینقا از جمله غذاهایی است که مردم گیلان معمولاً در هنگام سحر ماه مبارک رمضان با کته میل می کنند .
مواد لازم :
تخم مرغ یا تخم اردک محلی 4 عدد
شکر کمی
ادویه و نمک به میزان دلخواه
روغن یا کره محلی کمی
کته برای مصرف با این غذا به تعداد نفرات
طرز تهیه :
کره یا روغن را درون تابه بریزید وقتی گرم شد تخم مرغ ها یا تخم اردک ها را درون تابه بشکنید و نیمرو کنید سپس روی سطح تخم مرغ ادویه و شکر بپاشید و با کته آن را میل کنید .
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع :فرهنگ و آداب و رسوم
کاری از :پوران حاجتی