جهش تولید | سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۹

قیمه نثار - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

قیمه نثار

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

 

مواد لازم :

گوشت گوسفند خورشتی 250 گرم

پیاز 1 عدد

رب گوجه 2 قاشق غذاخوری

زعفران 2 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی 3 عدد

خلال بادام 1 پیمانه

زرشک 2/1 پیمانه

خلال پسته 2 قاشق غذاخوری

برنج 4 پیمانه

نمک و فلفل کمی

طرز تهیه :

ابتدا پیاز خرد شده را در روغن ، نمک ، زردچوبه به رنگ طلایی سرخ کنید ، گوشت ریز خرد شده را با پیاز سرخ کنید سپس با یگ پیمانه آب بپزید سپس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زعفران به همراه لیمو عمانی اضافه کنید و وقتی جا افتاد و آبش کم شد خلال بادام را به آن اضافه کنید برنج را جداگانه بپزید و درون دیسی زیبا 1 لایه برنج پخته شده و 1 لایه خورشتی که آماده کرده اید پسته و زرشک بریزید و تزیین کنید و یا اینکه این خورشت را در کنار برنج جداگانه سرو نمایید و با خورشت میل کنید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي