قیمه نثار - نمایش محتوای تولیدات ویژه
قیمه نثار
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم :
گوشت گوسفند خورشتی 250 گرم
پیاز 1 عدد
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
زعفران 2 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی 3 عدد
خلال بادام 1 پیمانه
زرشک 2/1 پیمانه
خلال پسته 2 قاشق غذاخوری
برنج 4 پیمانه
نمک و فلفل کمی
طرز تهیه :
ابتدا پیاز خرد شده را در روغن ، نمک ، زردچوبه به رنگ طلایی سرخ کنید ، گوشت ریز خرد شده را با پیاز سرخ کنید سپس با یگ پیمانه آب بپزید سپس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زعفران به همراه لیمو عمانی اضافه کنید و وقتی جا افتاد و آبش کم شد خلال بادام را به آن اضافه کنید برنج را جداگانه بپزید و درون دیسی زیبا 1 لایه برنج پخته شده و 1 لایه خورشتی که آماده کرده اید پسته و زرشک بریزید و تزیین کنید و یا اینکه این خورشت را در کنار برنج جداگانه سرو نمایید و با خورشت میل کنید .
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي