قیمه بادمجان - نمایش محتوای تولیدات ویژه
قیمه بادمجان
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
قیمه بادمجان
مواد لازم:
- گوشت 1 کیلوگرم
- سیب زمینی سرخ شده نیم کیلو
- بادمجان سرخ شده که از درازا دو نیم کرده اید و سرخ کرده اید 3 عدد
- لپه ی خیس شده 50 گرم
- پیاز داغ 4 قاشق
- رب گوجه 4 قاشق
- روغن کمی
- نمک و فلفل و ادویه دارچین در صورت تمایل کمی
- لیمو عمانی 2 عدد که با چنگال چند سوراخ رویش ایجاد نموده اید .
طرز تهیه :
گوشت خرد شده را به همراه پیاز سرخ شده تفت دهید، لپه خیس شده را هم اضافه کرده و تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید زمانیکه رب گوجه رنگ انداخت 3 لیوان آب به ته قابلمه اضافه کنید تا گوشت و لپه خوب بپزد وقتی پخت لیموعمانی را اضافه کنید وقتی پخت در ظرف اصلی انتقال دهید سپس اطراف آن را بادمجان سرخ شده ، گوجه فرنگی سرخ شده و سیب زمینی خلالی سرخ شده قرار دهید و یا پلوی زعفرانی سرو فرمایید.
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي