رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

قیمه بادمجان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

قیمه بادمجان

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

قیمه بادمجان

مواد لازم:

-      گوشت 1 کیلوگرم

-      سیب زمینی سرخ شده نیم کیلو

-      بادمجان سرخ شده که از درازا دو نیم کرده اید و سرخ کرده اید 3 عدد

-      لپه ی خیس شده 50 گرم

-      پیاز داغ 4 قاشق

-      رب گوجه 4 قاشق

-      روغن کمی

-      نمک و فلفل و ادویه دارچین در صورت تمایل کمی

-      لیمو عمانی 2 عدد که با چنگال چند سوراخ رویش ایجاد نموده اید .


طرز تهیه :

گوشت خرد شده را به همراه پیاز سرخ شده تفت دهید، لپه خیس شده را هم اضافه کرده و تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید زمانیکه رب گوجه رنگ انداخت 3 لیوان آب به ته قابلمه اضافه کنید تا گوشت و لپه خوب بپزد وقتی پخت لیموعمانی را اضافه کنید وقتی پخت در ظرف اصلی انتقال دهید سپس اطراف آن را بادمجان سرخ شده ، گوجه فرنگی سرخ شده و سیب زمینی خلالی سرخ شده قرار دهید و یا پلوی زعفرانی سرو فرمایید.

 

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي