قزل آلای سرخ شده با قارچ

موادلازم :

ماهی قزل آلای استخوان گرفته چهارعدد – گوشت خرد شده وسرخ شده 100گرم –قارچ رریز خرد شده شش فنجان پُر-پیاز خرد شده یک ونیم فنجان –کره سه قاشق غذاخوری – روغن نباتی سه قاشق غذاخوی –جعفری تازه خرد شده سه قاشق غذاخوری-آویشن خشک یک ونیم قاشق چای خوری – آب لیموی تازه دو قاشق غذاخوری 

طرزتهیه :

سه قاشق غذاخوری کره وروغن را در یک قابلمه نسبتاً بزرگ با حرارت متوسط ذوب کنید .قارچ ها ، پیاز کرفس ،جعفری وآویشن را به آن اضافه کرده وتا زمانی که قارچ ها قهوه ای شده وتمام آبشان تبخیر شود به پختن ادامه دهید ومرتباً هم بزنید .مخلوط را از روی آتش بردارید آن را با گوشت سرخ شده وچاشنی هایی که دوست دارید به عنوان پر کننده ونمک وفلفل مخلوط کنید ومهلت دهید تا خنک شود .از قبل فر را تا حرارت 350درجه فارنهایت گرم نمایید .شکم ماهی را باز کرده روی آن مقداری آبلیمو ،نمک وفلفل بپاشید با یک قاشق از مخلوط به طور مساوی در داخل شکم ماهی بریزید وسپس آن را ببنیدید .سطح بیرونی ماهی را به کره آبکرده آغشته کنید .مدت تقریباً 30دقیقه درون فر قرار دهید تا آماده شود سپس از فر خارج نموده ومیل کنید .

سس قارچ :طرزتهیه :مقداری قارچ را به همراه پیاز خرد شده با کمی آب گوشت درون قابلمه ای ریخته وروی حرارت گاز قرار دهید تا خوب بپزد وکاملاًنرم شود سپس دو عدد زرده تخم مرغ را داخل ظرف اضافه کنید توجه داشته باشید که تخم مرغ ها باید با چنگال یا همزن دستی خوب زده شود ومایع گردد سپس به مدت 10دقیقه روی حرارت بجوشانید وسپس آن راصاف نموده وبا غذاهای گوشتی میل نمایید.

 

گوینده:پوران حاجتی