فواید پخت در تابه بدون روغن

از زمانی که خطر چربی های اشباع شده برای مردم اثبات شده همه سعی می کنند تا حد امکان از این نوع چربی ها دوری کرده وچربی اشباع نشده را جایگزین آنان کنند تابه کم شدن میزان کلسترول در خون وپایین آوردن خطر بالارفتن فشار خون کمک می کنند این نوع روغن اکثراً از منابع ثباتی مانند تخم گل پنبه ، لوبیای سویا ، ذرت وتخم گل آفتاب گردان ، کنجد و گردو بوجود می آید .اما اشخاص هر چقدر هم تلاش می کنند فقط اینگونه از چربی ها را در سبد غذایی خود قرار دهند یا از غذاهای سرخ شده دوری کرده وغذاهای آب پز را جانشین آن کنند باز هم شاهد این هستیم که تحقق آن به صورت 100% امکان پذیر نخواهد بود .طراحان وسایل ولوازم آشپزخانه به این مقوله توجه کرده وسعی کرده اند تا سهمی در جلوگیری از بیماری های بوجود آمده با این چربی ها داشته وموجبات کاهش مصرف این چربی ها را در غذای روزانه فراهم آورند .سرخ کن براساس شیوه پخت سازندگان آن یکی از ظروف ابتکاری برای کاهش مصرف چربی است که توسط طراحان فراهم شده است اما کسانی که ظروف وتابه های بدون نیاز به روغن به گونه ای طراحی شده اند که قادر است چربی موجود در مواد غذایی را از آن خارج کرده وبا همان چربی ماده غذایی را سرخ کند در حال حاضر این ظروف برای افرادی که رژیم دارند بسیار مورد توجه قرار گرفته است جنس بدنه این نوع تابه از آلومینیوم است کمتر از 2ونیم کیلوگرم وزن دارد وبرای سرخ کردن انواع گوشت مناسب است در حالی که انواع مواد غذایی مثل سبزیجات وغیره نیز روی این دستگاه قابل پخت می باشد کناره های این دستگاه به گونه ای تعبیه شده است که می تواند چربی با آب موادغذایی باقیمانده از پخت را درون خود نگهداشته واجازه ندهد تا محیط اطراف آن کثیف وآلوده شود کناره های این وسیله دارای دو دسته نسوز است وشما با آن قادر خواهید بود تابه را به مکان های دیگر انتقال دهید یک دست بودن گرمای سطح دستگاه یکی دیگر از خصوصیات آن است که اجازه نمی دهد تا قسمتی از غذا سرخ شده تر از قسمت های دیگر باشد .البته این به شرطی است که قطر قطعات مواد غذایی مانند استیک نیز یکسان بوده وموجبات پخت یکدست غذا را فراهم آورد .کفی نچسب نیز یکی دیگر از خصوصیات آن است .ودیگر آنکه نظافت وشستشوی اینگونه تابه ها به راحتی انجام می شود. 

 
 نوع: توليد ويژه صوتی
 
موضوع :آشپزی
 
کاری از :پوران حاجتی