جهش تولید | جمعه، ۱۵ فروردین ۱۳۹۹

فرنی رشته ای - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

فرنی رشته ای

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:


-    رشته ورمیشل 185 گرم
-    خامه پر چرب یک و نیم پیمانه
-    آب لیموترش 8 قاشق چای خوری
-    پودر بادام 3/1 بادام
-    شکر 2/1 پیمانه
-    پودر جوز هندی 1 قاشق چای خوری
-    کشمش پلویی بی دانه نصف پیمانه
-    کره آب شده 30 گرم

طرز تهیه :


-    ورمیشل را در آب در حال جوشیدن بریزید تا بپزد سپس از صافی عبور دهید ، رشته آب پز شده ، خامه ، آب لیمو ترش ، پودر بادام ، شکر ، پودر جوز هندی ، کشمش پلویی و کره را در کاسه ای مخلوط کرده سینی فر را چرب کنید و فرنی را در سینی فر ریخته با حرارت 180 درجه سانتی گراد بمدت 45 دقیقه بپزید سپس میل کنید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي