جهش تولید | جمعه، ۱۴ آذر ۱۳۹۹

فرنی با آرد برنج محلی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

فرنی با آرد برنج محلی

 

فرنی با آرد برنج محلی« مناسب  ماه رمضان »

مواد لازم :

شیر یک لیتر

آرد برنج 200 گرم

شکر 200 گرم

گلاب 1 فنجان

دارچین برای تزیین روی فرنی کمی

پودر پسته برای تزیین کمی

آب سرد 1پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا آرد ، شیر سرد ، 1 لیوان آب ، شکر را با قاشق خوب هم بزنید تا مانند دوغ رقیق شود سپس روی حرارت گاز قرار دهدی تا زمانی که غلیظ شود هم بزنید در انتهای غلظت گلاب را اضافه کنید وقتی آماده شد فرنی را در ظرف یک نفره ریخته و با دارچین و پودر پسته سرو کنید .

مربی و کارشناس آشپزی:پوران حاجتی

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع: آشپزی