جهش تولید | یک‌شنبه، ۹ آذر ۱۳۹۹

فالوده شیرازی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

فالوده شیرازی

مواد لازم :
شکر 300 گرم
آب 600 میلی لیتر
گلاب 80 گرم
جوهر لیمو 4/1 قاشق چای خوری
هل سبز 10 عدد
نشاسته گل 200 گرم
آب 1 لیتر

طرز تهیه :
آب و شکر را روی حرارت قرار دهید ، جوهر لیمو را در 2 قاشق سوپ خوری آب حل کرده و به آب و شکر اضافه کنید ، اجازه دهید شربت غلیظ شود ، گلاب و هل را اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود شربت را در فریزر قرار دهید تا ببندد و سپس در کیسه بریزید و بکوبید تا مانند یخ پودر شود ، نشاسته و آب را هم در قابلمه بریزید و روی حرارت بپزید سپس بردارید تا ولرم شود ، خمیر را در قیف مخصوص بریزید و پس رشته های فالوده را در آب یخ بریزید وقتی فالوده خودش را گرفت با کفگیر در آورید در پیاله ای بریزید و با شربت و پودر یخ میل کنید .



 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع: آشپزی