جهش تولید | سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۹

غورآبه - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

غورآبه

غورآبه


مواد لازم

1_ جوجه كوچك _ 2 عدد
2_ سبزى _ اسفناج, يا برگ چغندر, گشنيز, نعناع, كمي سير و ترش واش _ يك كيلو
3_ پياز متوسط _ يك بته
4_ آبغوره _ يك فنجان
5_ نمك و فلفل _ به اندازه كافى
6_ تخم مرغ _ 5 عدد

طرز تهيه
جوجه ها را تميز كرده و شسته و هركدام را چهار قسمت نموده با روغن كمي سرخ ميكنيم. سبزى ها را تميز كرده و شسته و پياز را پوست كنده ريز ساطورى ميكنيم. سبزى و پياز را با روغن سرخ نموده و بعد جوجه ها را در قابلمه ريخته و سبزى را روى آن ميريزيم. نمك و فلفل و آبغوره ريخته و با 2 يا 3 ليوان آب ميپزيم. بعداز انكه مرغ كاملا پخت به تعداد نفرات تخم مرغ ها را درسته در قابلمه كه خورش در حال جوشيدن است ميشكنيم و در ظرف را ميبنديم تا تخم مرغ با حرارت ملايم بسته شود. اين خورش بايد كمي بيشتر آب داشته باشد
منبع : انجمن گفت و گوی سل تی تی