رونق تولید ملی | جمعه، ۹ اسفند ۱۳۹۸

عدس پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

عدس پلو

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

-      برنج 500 گرم

-      عدس 200 گرم

-      گوشت خرد شده 200 گرم

-      پیاز یک عدد

-      نمک و زردجوبه به میزان لازم

-      روغن 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

عدس و برنج را جداگانه از 2 ساعت قبل با آب سرد خیس کنید و کنار بگذارید ، گوشت را با یک لیوان آب و پیاز خرد شده و کمی زردجوبه بپزید ، عدس را جداگانه بپزید طوری که لِه نشود ، برنج را روی حرارت قرار دهید تا کف کند بهتر است 1 قاشق نمک هم به برنج اضافه کنید ، یک دقیقه قبل از آنکه برنج را از صافی عبور دهید عدس را به برنج در حال جوش اضافه کنید سپس هر دو را از صافی عبور دهید و سپس ته قابلمه کمی روغن و زعفران بریزید ، لابه لای برنج و عدس گوشت پخته شده قرار دهید سپس با حرارت کم دَم کنید . می توانید روی آن کمی روغن آبکرده یا کره آبکرده بریزید .

 

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی