جهش تولید | چهارشنبه، ۱ بهمن ۱۳۹۹

طاس کباب محلی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

طاس کباب محلی

مواد لازم :

گوشت گوسفند و دنبه 250 گرم

سیب زمینی 2 عدد

پیاز 1 عدد

نمک ، فلفل ، زردچوبه کمی

رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

آب کمی

طرز تهیه :

گوشت و دنبه را به قطعات مناسب خرد کنید ، سیب زمینی و پیاز ره هم به قطعات مکعبی خرد کنید و لابه لای گوشت و دنبه طبقه طبقه مواد را بچینید سپس رب گوجه فرنگی و مقداری روغن و آب و نمک، فلفل و زردچوبه و در صورت تمایل کمی زعفران را مخلوط کنید و به مواد اضافه نمایید . در قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم آرام بپزد.

 

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی