طاس کباب محلی - نمایش محتوای تولیدات ویژه
طاس کباب محلی
طاس کباب محلی
مواد لازم :
گوشت گوسفند و دنبه 250 گرم
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 1 عدد
نمک ، فلفل ، زردچوبه کمی
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
آب کمی
طرز تهیه :
گوشت و دنبه را به قطعات مناسب خرد کنید ، سیب زمینی و پیاز ره هم به قطعات مکعبی خرد کنید و لابه لای گوشت و دنبه طبقه طبقه مواد را بچینید سپس رب گوجه فرنگی و مقداری روغن و آب و نمک، فلفل و زردچوبه و در صورت تمایل کمی زعفران را مخلوط کنید و به مواد اضافه نمایید . در قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم آرام بپزد.
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : آشپزی
مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی