سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | دوشنبه، ۳۱ خرداد ۱۴۰۰

شیش انداز گیلانی - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

شیش انداز گیلانی

شیش انداز گیلانی



مواد لازم :
مغز گردوی چرخ شده    250 گرم
پیاز رنده شده    یک فنجان
بادنجان قلمی متوسط   5 عدد
رب انار   نصف فنجان
نمک    به میزان دلخواه

طرز تهیه :
مغز گردو  را دو با چرخ کنید تا کاملاً نرم شود . پیاز  رنده شده را با یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود. مغز گردو  را به آن اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. سپس 3 لیوان آب سرد به آنها اضافه کنید و بگذارید مغز گردو  با شعله ملایم بپزد. بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید. سپس کمی نمک روی بادنجان ها بپاشید و در آبکش قرار دهید تا آب سیاه آنها خارج شود. بعد آنها را سرخ کنید و با رب انار  رقیق شده ، به مغز گردو اضافه کنید. این غذا باید کمی آبدار و جا افتاده باشد.
منبع : انجمن گفت و گوی سل تی تی