جهش تولید | یک‌شنبه، ۹ آذر ۱۳۹۹

شیرینی کنجدی پسته ای - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شیرینی کنجدی پسته ای

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:  
-    کره یک فنجان
-    پودر قند 3/2 لیوان
-    تخم مرغ 2 عدد
-    آرد 2 فنجان
-    وانیل 2/1 قاشق چای خوری
-    کنجد 2/1 فنجان
طرز تهیه :
-    کره و پودر قند را هم بزنید تا کرم صافی درست شود ، تخم مرغ را به آن اضافه کنید ، آرد را کم کم اضافه کنید وانیل و بگین پودر را هم اضافه کنید و هم بزنید ، خمیر را یک ساعت در کیسه نایلونی استراحت دهید ، سپس روی سطحی صاف که کمی آرد پاشیده اید خمیر را با وردنه بازکنید و سپس قالب گرد کلوچه بزنید ، با یک قلموی تمیز زرده تخم مرغ بمالید و سپس کنجد و پسته بپاشید سینی فر را تهیه نموده کلوچه ها را با فاصله در آن به همین روش بچینید و سپس در فر گرم با حرارت 160 درجه به مدت نیم ساعت بپزید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي