جهش تولید | دوشنبه، ۵ خرداد ۱۳۹۹

شیرینی نارگیلی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شیرینی نارگیلی

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

 

مواد لازم:

-      سفیده تخم مرغ 2 عدد

-      پودر قند3 قاشق غذاخوری

-      نارگیل یک و نیم فنجان رنده شده

-      آرد 2 قاشق غذاخوری

-      وانیل نصف قاشق چای خوری

-      روغن نباتی مایع برای چرب کردن سینی فر کمی

طرز تهیه :

سفیده های تخم مرغ را با پور قند در ظرفی ریخته و با همزن برقی خوب همزده و مخلوط کنید طوری که کاملاً سفت شود و از ظرف نریزد ، پودر نارگیل ، آرد گندم و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید مخلوط باید به حدی سفت باشد که اگر مقداری از آن را روی سینی فر قرار دادید پخش نشود ، و فرم خود را حفظ نماید ، اگر مایه شما شل بود مقدار مناسبی پودر نارگیل اضافه کنید ، سینی فر را چرب کنید ، می توانید از یک قیف شیرینی بدون ماسوره کمک بگیرد، شیرینی ها را به فاصله 5 سانت از هم روی سینی فر بچینید و در صورت تمایل رویش مقداری پودر پسته بپاشید و در فر با حرارت 350 درجه بمدت 15 الی 20 دقیقه طبخ نمایید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي