شیرینی مارپیچ

 

مواد لازم :مربا یا مارمالاد غلیظ یا میوه خشک مانند کشمش ، زردآلوی خشک ، یک پیمانه –گردو یک پیمانه –شکر قهوه های در صورت تمایل 4/3پیمانه –کره نرم شده یک پیمانه – پکینک پودر یک و نیم قاشق چایخوری –شکر سفید یک و نیم پیمانه – نمک ، نصف قاشق چای خوری – تخم مرغ 2عدد –پوست پرتقال 2قاشق چای خوری رنده ریز- آرد سفید گندم 3پیمانه
طرزتهیه :برای مواد داخل شیرنی ، مربا یا میوه خشک را همراه با گردو وشکر قهوه ای (یا اگر از مربا استفاده می کنید از شکر استفاده نکنید ) را داخل غذاساز یا همزن برقی بریزید .در پوش ظرف را گذاشته ومواد را تا جایی که گردوها به تکه های نسبتاً خرد شده وخمیر دانه دانه ای بدست بیاید هم بزنید وسپس کنار بگذارید درون کاسه ای بزرگ کره را به مدت 30 ثانیه در درجه متوسط یا بالای همزن برقی ، هم بزنید ، شکر ، پکین پودر نمک را اضافه کنید وتا زمانی که مواد مخلوط شوند به هم زدن ادامه دهید وسپس تخم مرغ ها ، زنده پوست پرتقال را هم اضافه نموده ومخلوط کنید در این مرحله آرد را اضافه نمایید وهم بزنید در انتها از قاشق برای هم زدن استفاده نمایید وآرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر مطلوبی بدست آید این خمیر را به دوقسمت تقسیم کنید وروی آن رابا پارچه نم دار بپوشانید ویک ساعت در یخچال قرار دهید نیمی از خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی گذاشته وبا وردنه باز کنید تا مربعی به طول 25 سانتی متر بدست آید ورق کاغذ روی خمیر را برداشته ، نیمی از مواد داخل شیرنی را روی خمیر قرار داده به طور یکنواخت روی آن پهن کنید به طوری که از هر طرف 1تا 5/1 سانتی متر خالی بماند سپس به کمک ورق کاغذ روغنی زیر خمیر ، خمیر را با مواد روی آن لوله کرده در انتها لبه خمیر را اندکی مرطوب کنید وبه طرف دیگر فشار دهید تا بخوبی بچسبد سپس این لوله خمیر را داخل کیسه فریزر قرار داده وباقی خمیر را هم به همین صورت آمده نماید دو لوله خمیر را به مدت 24 ساعت داخل فریزر قرار دهید وسپس در آوردید وقبل از باز شدن یخ آن ، آن را به قطعات نیم سانتی متری ببرید وبا فاصله 5 سانتی بر روی کاغذ روغنی روی سینی فر بچینید سپس به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر در دمای 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد بپزید تا حدی که کمی به رنگ قهوه ای درآید و سفت شود .
 

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی