اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | یک‌شنبه، ۲۸ آبان ۱۳۹۶

شیرینی عسلی - نمایش محتوای موسیقی

 

 

شیرینی عسلی

Loading the player...

دانلود

روش تهیه این نان عسلی بسیار آسان بوده است و به دلیل عسل به کار رفته در آن برای کودکان مدرسه ای بسیار مناسب می باشد.

آرد 125گرم ( این مقدار آرد اولیه هست که بعد برای اینکه به دست نچسبه ممکنه مقدار بیشتری هم نیاز باشه )
بکینگ پودر : یک دوم قاشق چای خوری
نمک : یک هشتک قاشق چای خوری
عسل : به میزان لازم
روغن : به اندازه سرخ شدن