جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

شیرینی حلقه ای شکلاتی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شیرینی حلقه ای شکلاتی

Loading the player...


مواد لازم :
کره یا روغن 100 گرم
پودر شکر 100 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
پرتقال 1 عدد
بادام خرد شده 4/1 لیوان
آرد حدود 2 لیوان
شکلات تخته ای آبکرده 100 گرم جهت تزیین
پودر پسته یا ترافل رنگی برای تزیین
( قالب گرد یا لیوان 1 عدد )
( قالب گرد کوچک 1 عدد )
طرز تهیه :
کره را درظرفی ریخته روی حرارت ملایم آب کنید بعد از روی حرارت بردارید در ظرفی ریخته با پودر شکر ، زرده های تخم مرغ خوب هم بزنید ، رنده 1 عدد پوست پرتقال را هم اضافه کنید سپس آب همان پرتقال را هم گرفته اضافه کنید ، خوب هم بزنید آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید خمیر بدست آمده را بعد از ورز دادن در کیسه ای نایلونی ریخته و 1 ساعت در یخچال نگهداری کنید ، سپس روی سطحی صاف که کمی آرد پاشیده اید خمیر را با ورنه به قطر 1 سانتی پهن کنید ، دو قالب نیاز دارید یکی به اندازه دهانه لیوان و یکی به اندازه دهانه یک استکان کوچک اول با قالب به اندازه دهانه لیوان قالب بزنید ، وسط آن را با قالب کوچک و گرد قالب بزنید همه را همینطور درست کنید و با فاصله در سینی فر بچینید و در فر گرم بمدت 20 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت بپزید پس از پختن و سرد شدن ، شکلات تخته ای را که به روش حرارت غیر مستقیم ( بن ماری ) آب کرده اید نیمی از این شیرینی را در شکلات فرو ببرید و همانطور که شکلات داغ است رویش پودر پسته یا ترافل های رنگی بپاشید. ( شیرین کام باشید ) .

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی