شیرینی حلقه ای ( دوناتس) - نمایش محتوای تولیدات ویژه
شیرینی حلقه ای ( دوناتس)
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم:
- آرد گندم 3 و نیم فنجان
- شکر یک فنجان
- پگین پودر 3 قاشق چای خوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- شیر 4/3 فنجان
- روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم
- تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه :
ابتدا آرد ، شکر ، پگین پور ، نمک ، دارچین و جوز هندی را خوب با هم مخلوط کنید ، 2 قاشق غذاخوری روغن مایع و تخم مرغ و شیر را ابتدا در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه نمایید سپس خمیر را با دست خوب ورز دهید ، روی سطحی صاف مثل تخته یا شیشه مقداری آرد بپاشید و خمیر را باوردنه پهن کرده و به قطر 1 سانت بازکنید با قالبی گرد یا سر لیوان قالب بزنید دوباره با قالبی گرد و کوچک وسط آن را قالب بزنید تمام خمیرها را همینطور آماده کنید و کنار بگذارید ، داخل ظرفی دیواره بلند روغن مایع بریزید و روی حرارت داغ کنید ، شیرینی ها را چندتا چندتا (2 تا یا 3 تا ) در روغن فراوان سرخ کنید اگر دوست داشتید در شکلات ذوب شده ی قهوه ای یا سفید لبه ی آن را فرو برده و رویش پودر پسته یا ترافل های رنگی بپاشید .
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي