رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

شیرینی حلقه ای ( دوناتس) - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شیرینی حلقه ای ( دوناتس)

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

 

مواد لازم:

-      آرد گندم 3 و نیم فنجان

-      شکر یک فنجان

-      پگین پودر 3 قاشق چای خوری

-      نمک نصف قاشق چای خوری

-      شیر 4/3 فنجان

-      روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم

-      تخم مرغ 2 عدد


طرز تهیه :

ابتدا آرد ، شکر ، پگین پور ، نمک ، دارچین و جوز هندی را خوب با هم مخلوط کنید ، 2 قاشق غذاخوری روغن مایع و تخم مرغ و شیر را ابتدا در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه نمایید سپس خمیر را با دست خوب ورز دهید ، روی سطحی صاف مثل تخته یا شیشه مقداری آرد بپاشید و خمیر را باوردنه پهن کرده و به قطر 1 سانت بازکنید با قالبی گرد یا سر لیوان قالب بزنید دوباره با قالبی گرد و کوچک وسط آن را قالب بزنید تمام خمیرها را همینطور آماده کنید و کنار بگذارید ، داخل ظرفی دیواره بلند روغن مایع بریزید و روی حرارت داغ کنید ، شیرینی ها را چندتا چندتا (2 تا یا 3 تا ) در روغن فراوان سرخ کنید اگر دوست داشتید در شکلات ذوب شده ی قهوه ای یا سفید لبه ی آن را فرو برده و رویش پودر پسته یا ترافل های رنگی بپاشید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي