جهش تولید | چهارشنبه، ۱۲ آذر ۱۳۹۹

شیرینی بهشتی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شیرینی بهشتی

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:
-    آرد 2 پیمانه
-    پودر قند 3/2 پیمانه
-    کنجد 2 قاشق سوپ خوری
-    روغن جامه نصف پیمانه
-    سفید تخم مرغ 1 عدد
-    پودر هل 1 قاشق چای خوری
-    قالب شیرینی 2 عدد به شکل و مدل دلخواه (ریز)
طرز تهیه :
-    ابتدا روغن، پودر شکر و هل ساییده را با هم خوب مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید ، آرد را کم کم اضافه نموده اول با قاشق سپس با دست تمیز ورز دهید ، روی سطحی صاف که کمی آرد پاشیده اید خمیر را با وردنه پهن کنید ( به قطر 1 سانتی ) سپس با قالب کوچک خمیر را قالب زده با رعایت فاصله در سینی فر که کمی چرب کرده اید بچینید ، سینی را در فر گرم با حرارت متوسط قرار دهید زمانی که شیرینی ها طلایی شدند از فر خارج کنید و بعد از سرد شدن در ظرف اصلی بچینید ، ( می توانید قبل از پخت روی آنها کنجد بپاشید )


نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي