رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۸

شیرینی اسکار - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شیرینی اسکار

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:
کره 150 گرم
پودر قند 100گرم
زرده تخم مرغ 1عدد
تخم مرغ کامل : 1عدد
وانیل 8/1 قاشق مرباخوری
پودر هل 2/1 قاشق مرباخوری
آرد 270گرم
سفید تخم مرغ 2عدد گردوی خرد شده 200گرم 
طرز تهیه :
کره ، پورد قند ، زرده تخم مرغ ، تخم مرغ کامل ووانیل را با همزن برقی به مدت زمان 1الی 2دقیقه هم بزنید پودر هل وارد را ضافه کرده وبا دست تمیز وخشک خوب مخلوط کنید .در صورت چسنباک بودن ، روی خمیر را بپوشانید وبه مدت 1ساعت در یخچال قرار دهید فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی گرارد گرم کنید .از خمیر آماده شده به اندازه یک گردوی کوچک ( معادل 8 تا 10 )گرم بردارید ودر دو کف دست گرد کنید این گلوله خمیر را ابتدا درون پیاله ای که سفیده تخم مرغ ریخته اید غوطه ور کنید ، سپس در گردوی خرد شده بغلتانید ودر سینی فر بچینید ( سینی نیازی به چرب شدن ندارد )
پس از اینکه دستگاه گرم شد ، روی سه پایه کوتاه با همان سیستم ودرجه ، سینی شیرینی را قرار داده وبه مدت 10 الی 12 دقیقه زمان دهید تا بپزد .شما می توانید به جای خرد کردن مغز گردو ، آن را پودر کنید.
 

گوینده : خانم حاجتی