رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

شکلات توپی میوه ، گردو وفندق - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شکلات توپی میوه ، گردو وفندق

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

شکلات توپی میوه ، گردو و فندق    « مناسب برای همه حتی دیابتی ها »
مواد لازم:  برای هر دو نفر
-    آلوی بدون هسته یا زردآلوی خشک 50 گرم
-    کشمش بدوم دم 50 گرم
-    سیب25 گرم
-    انجیر یا خرمای خشک 25 گرم
-    بادام بدون پوست 25 گرم
-    گردو یا فندق 25 گرم
-    آب لیمو 2 الی 4 قاشق سوپ خوری
-    شکلات تخته ای قهوه ای (تیره) 50 گرم
طرز تهیه :
آجیل ها و میوه ها را در مخلوط کن هم بزنید 2 قاشق آب لیمو به آن اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید، شکلات را به روش حرارت غیر مستقیم ( بن ماری ) ذوب کنید اگر آب لیموی آجیل کم بود دیگر آب لیمو زده و در دو کف دست به شکل توپک های کوچک فرم داده و سپس در ظرف شکلات ذوب شده بغلتانید و روی کاغذ فویل چرب قرار دهید تا خنک شود .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي