رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

شربت تمشک« ولش محلی» - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شربت تمشک« ولش محلی»

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:  
-    تمشک یک و نیم کیلو گرم
-    شکر 3 کیلوگرم
-    وانیل اصل 8/1 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
شکر و آب را درون ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود ، تمشک را درون کیسه ای نخی بریزید و در کیسه را ببندید و داخل شهد در حال جوشیدن بیندازید وانیل را اضافه کنید زمانیکه رنگ مطلوبی بدست آمده و جوشید و غلیظ شد کیسه را در آورید ، آب تمشک را خنک کنید و در یخچال نگهداری کرده و هر بار با یخ و کمی آب مخلوط کرده و در فصول گرم سال از میهمانان پذیرایی کنید . از تمشک داخل کیسه می توانید برای درست کردن مربای تمشک استفاده کنید.

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي