شاکوکو - نمایش محتوای تولیدات ویژه
شاکوکو
شاکوکو
Loading the player...
غذای مجلسی مردم انزلی و آبکنار گیلان « شاکوکو»
مواد لازم :
گردوی آسیاب شده 250 گرم
رب انار کمی
شکر به میزان دلخواه
فلفل ، نمک ، ادویه کمی
تخم مرغ 6 عدد
فلفل ، نمک ، ادویه کمی
تخم مرغ 6 عدد
طرز تهیه :
مغرگردوی آسیاب شده را با مقدار کمی آب ، رب انار ، شکر و ادویه بجوشانید تا کاملا غلیظ شود ، درون تابه ای نچسب روغن بریزید وقتی داغ شد تخم مرغها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید مقداری از آن را به صورت ورقه ای نازک درون تابه پهن کنید ( به وسیله چرخاندن تابه ) هنگامی که سرخ شد، از درازا به قطعاتی بلند و پهن ببرید ، گردوی غلیظ شده را وسط هر قطعه از تخم مرغ بریزید و تخم مرغ را دور آن بپیچید در این مرحله غذا آماده است می توانید آن را با آب نارنج و نان یا کته سرو نموده و میل کنید .
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : آشپزی
کاری از :پوران حاجتی