جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

شاکوکو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شاکوکو

Loading the player...

غذای مجلسی مردم انزلی و آبکنار گیلان   « شاکوکو»

مواد لازم :

گردوی آسیاب شده 250 گرم

رب انار کمی

شکر به میزان دلخواه

فلفل ، نمک ، ادویه کمی

تخم مرغ 6 عدد

فلفل ، نمک ، ادویه کمی

تخم مرغ 6 عدد

طرز تهیه :

مغرگردوی آسیاب شده را با مقدار کمی آب ، رب انار ، شکر و ادویه بجوشانید تا کاملا غلیظ شود ، درون تابه ای نچسب روغن بریزید وقتی داغ شد تخم مرغها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید مقداری از آن را به صورت ورقه ای نازک درون تابه پهن کنید ( به وسیله چرخاندن تابه ) هنگامی که سرخ شد، از درازا به قطعاتی بلند و پهن ببرید ، گردوی غلیظ شده را وسط هر قطعه از تخم مرغ بریزید و تخم مرغ را دور آن بپیچید در این مرحله غذا آماده است می توانید آن را با آب نارنج و نان یا کته سرو نموده و میل کنید .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

کاری از :پوران حاجتی