جهش تولید | دوشنبه، ۶ بهمن ۱۳۹۹

شاهی را به صورت خام مصرف کنید - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

شاهی را به صورت خام مصرف کنید

شاهی را به صورت خام مصرف کنید


شاهی یا تره تیزک گیاهی یک ساله و بومی مدیترانه است. این گیاه برگ هایی صاف و بدون کرک و سبز روشن و گل هایی صورتی رنگ دارد. تخم شاهی ریز و قرمز رنگ و کمی دراز است. تره تیزک رشد بسیار سریعی دارد و خیلی زود به گل می نشیند. خاک مناسب برای این گیاه خاکی غنی از مواد آلی و سبک است.
شاهی به آب زیادی احتیاج دارد و بهتر است از نور مستقیم خورشید محافظت و در مکان های آفتاب سایه نگهداری شود. این سبزی را می توانید بعد از گذشت چهار هفته از کاشت بذر برداشت کنید. شاهی را بهتر است به صورت خام مصرف کنید چون حرارت سبب از بین رفتن مواد مغذی آن می شود همچنین از برگ های زرد شده این گیاه استفاده نکنید چون ممکن است باعث ایجاد مسمومیت شود.
از نظر طب سنتی شاهی دارای طبیعت گرم و خشک است. تره تیزک برای درمان سنگ کلیه، سنگ صفرا و همچنین مشکلات مجاری تنفسی بسیار مفید است.

 

 

 

 

روزنامه خراسان