جهش تولید | پنج‌شنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۹

شامی گوشت و هویج - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شامی گوشت و هویج

Loading the player...


مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 2 عدد
هویج بزرگ 1 عدد
نمک و فلفل کمی
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه :
ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و هویج رنده شده و کمی نمک ، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید تا مایع چسبنده ای بعمل آید ، در صورت شل بودن کمی آرد سفید اضافه کنید ، از این مایه به اندازه نارنگی بردارید و کف دست پهن کنید و یک سوراخ ایجاد کنید که شامی شبیه یک حلقه شود . سپس در تابه ای که روی حرارت گاز داغ کرده اید و روغن مایع داغ آماده نموده اید از هر دو طرف سرخ کنید و کنار بگذارید ، درون تابه ای کوچک پیاز داغ را آماده کنید و رب ، شکر و آب لیمو را اضافه کنید مقدار مختصری آب هم اضافه کنید ، سپس این سس آماده را روی شامی های سرخ شده بریزید.


مربی و کارشناس آشپزی:پوران حاجتی

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع: آشپزی