رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

شامی با روغن زیتون « رودبار » - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شامی با روغن زیتون « رودبار »

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

-      گوشت چرخ کرده 500 گرم

-      روغن زیتون مخصوص سرخ کردن ( بدون بو ) یک لیوان

-      رُبّ انار نصف لیوان

-      گلپر نصف قاشق چای خوری

-      آب نصف لیوان

-      نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری

-      دارچین نصف قاشق

-      پیاز متوسط 2 عدد

-      نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز رنده شده را به همراه نمک ، فلف ، زردجوبه ، گوشت چرخ کرده ، نعناع خشک خوب مخلوط کنید و گلوله هایی از این مواد برداشته به شکل شامی درست کرده و در روغن زیتون درون تابه سرخ کنید سپس سس آن را درست کنید. روغن ، رب انار کمی نمک ، کمی آب ، دارچین ، گلپر را روی حرارت بجوشانید و روی شامی در صورت تمایل بریزید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی