جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

سینه مرغ سوخاری - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سینه مرغ سوخاری

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

 

مواد لازم :

سینه مرغ 2 عدد

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

پودر نان تست 1 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

پودر سیر 1 قاشق چای خوری

نمک ، فلفل کمی

پنیر موتزارلا 4/1 پیمانه

طرز تهیه :

سینه های مرغ را با بیفتک کوب بزنید تا نازک شوند، سپس به تکه های مناسب ببرید و با نمک و فلفل مزه دار کنید ، پودر کاکائو و نان تست و پودر سیر را مخلوط کنید ، تخم مرغها را در ظرفی هم بزنید تا زرده و سفیده ها هم بخورند . سپس تکه های سینه مرغ را اول در تخم مرغ بعد در پودرهایی که مخلوط کرده بودید بزنید دوباره در تخم مرغ و و دوباره در پودرها ( 2 بار تکرار می شود ) سپس 1 ساعت در یخچال نگهداری کنید هنگام سرخ کردن درون تابه ای روغن مایع بریزد و بعد از آنکه روی هر تکه از سینه ها یک تکه پنیر قرار دادید آنها را سرخ کنید .

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي