سیر ترشی تیره - نمایش محتوای تولیدات ویژه
سیر ترشی تیره
سیر ترشی تیره
Loading the player...
مواد لازم :
سیر خشک یک کیلو گرم که باید پوسته ی اول و ریشه ی آن را به آرامی درآورید
نمک 3 قاشق غذاخوری
سرکه به اندازه لازم
آلبالو برای تیره شدن این سیر ترشی تعدادی
طرز تهیه :
سیر پاک کرده را درون سینی بریزید مقداری نمک رویش بپاشید سپس در هوای آزاد مقابل آفتاب به مدت 1 الی 2 روز نگه دارید بعد از مدت سپری شده داخل بطری دهانه گشاد و دردار بچینید سپس سرکه نمک و آلبالو را مخلوط نموده داخل شیشه سیر اضافه کنید ، دربطری را محکم ببندید و به مدت 6 الی 12 ماه این ترشی را با دربسته نگهداری کنید تا آماده شود سپس با انواع غذاهای محلی و غیر محلی مصرف کنید ترشی هرچه بیشتر بماند نرم تر و تیره تر می شود .
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : آشپزی
مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی