جهش تولید | چهارشنبه، ۸ بهمن ۱۳۹۹

سیر ترشی تیره - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سیر ترشی تیره

Loading the player...

 

مواد لازم :

سیر خشک یک کیلو گرم که باید پوسته ی اول و ریشه ی آن را به آرامی درآورید

نمک 3 قاشق غذاخوری

سرکه به اندازه لازم

آلبالو برای تیره شدن این سیر ترشی تعدادی

طرز تهیه :

سیر پاک کرده را درون سینی بریزید مقداری نمک رویش بپاشید سپس در هوای آزاد مقابل آفتاب به مدت 1 الی 2 روز نگه دارید بعد از مدت سپری شده داخل بطری دهانه گشاد و دردار بچینید سپس سرکه نمک و آلبالو را مخلوط نموده داخل شیشه سیر اضافه کنید ، دربطری را محکم ببندید و به مدت 6 الی 12 ماه این ترشی را با دربسته نگهداری کنید تا آماده شود سپس با انواع غذاهای محلی و غیر محلی مصرف کنید  ترشی هرچه بیشتر بماند نرم تر و تیره تر می شود .

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی