رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

سیرواویج« غذای محلی » - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سیرواویج« غذای محلی »

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

مواد لازم:

-      برگ سیر تازه 4 الی 5 دسته

-      روغن برای سرخ کردن کمی

-      تخم مرغ یا تخم اردک 5 عدد

-      نمک ، فلفل ، زردچوبه کمی

طرز تهیه :

ابتدا برگ سیرها را خوب و تمیز بشویید سپس دسته کرده و با کارد روی تخته ی گوشت به بلندی 1 سانتی متری ببرید ، درون تابه با روغن ، نمک ، زردچوبه و کمی فلفل سرخ کنید ، سپس تخم مرغها را درون پیاله ای مخلوط کرده روی سیر سرخ شده بریزید زمانیکه تخم مرغها پخت خورش محلی شما آماده است با پلو و ترشی جات یا ماهی کولی شور سرخ شده سرو نمایید.

 

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي