سیرواویج« غذای محلی » - نمایش محتوای تولیدات ویژه
سیرواویج« غذای محلی »
سیرواویج« غذای محلی »
Loading the player...
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم:
- برگ سیر تازه 4 الی 5 دسته
- روغن برای سرخ کردن کمی
- تخم مرغ یا تخم اردک 5 عدد
- نمک ، فلفل ، زردچوبه کمی
طرز تهیه :
ابتدا برگ سیرها را خوب و تمیز بشویید سپس دسته کرده و با کارد روی تخته ی گوشت به بلندی 1 سانتی متری ببرید ، درون تابه با روغن ، نمک ، زردچوبه و کمی فلفل سرخ کنید ، سپس تخم مرغها را درون پیاله ای مخلوط کرده روی سیر سرخ شده بریزید زمانیکه تخم مرغها پخت خورش محلی شما آماده است با پلو و ترشی جات یا ماهی کولی شور سرخ شده سرو نمایید.
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي