سیرقلیه - نمایش محتوای تولیدات ویژه
سیرقلیه
سیرقلیه
Loading the player...
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم:
- برگ سیر خرد شده و سرخ شده 500 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
- مرغ پاک کرده 1 عدد
- لپه خیس شده 50 گرم
- روغن کمی
- نمک،فلفل، زردچوبه ، پلو برای سرو با خورش به تعداد نفرات
طرز تهیه :
- مرغ را با لپه ، آب ، نمک ، فلف ، زردچوبه بپزید زمانی که پخت و آب آن کم شد برگ سیر نگینی خرد شده و سرخ شده را اضافه کنید ، تخم مرغ ها را در پیاله ای هم زده به خورش اضافه کنید ، تخم مرغ ها که خودش را گرفت ، خورش آماده است با پلو و چاشنی های محلی سرو کنید .
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي