سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | دوشنبه، ۳۱ خرداد ۱۴۰۰

سیرقلیه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سیرقلیه

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:  
-    برگ سیر خرد شده و سرخ شده 500 گرم
-    تخم مرغ 3 عدد
-    مرغ پاک کرده 1 عدد
-    لپه خیس شده 50 گرم
-    روغن کمی
-    نمک،فلفل، زردچوبه ، پلو برای سرو با خورش به تعداد نفرات
طرز تهیه :
-    مرغ را با لپه ، آب ، نمک ، فلف ، زردچوبه بپزید زمانی که پخت و آب آن کم شد برگ سیر نگینی خرد شده و سرخ شده را اضافه کنید ، تخم مرغ ها را در پیاله ای هم زده به خورش اضافه کنید ، تخم مرغ ها که خودش را گرفت ، خورش آماده است با پلو و چاشنی های محلی سرو کنید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي